Nyheder

Nyt fra Borger- & Aktivitetsudvalget

Borger- & Aktivitetsudvalget har over den sidste tid afholdt flere interne møder, hvor udvalgets arbejde er blevet planlagt.

Der er flere ting i støbeskeen fra udvalgets side, og bl.a. er vi i fuld gang med at lave nye "Velkomstpakker" til nye tilflyttere til byen. Velkomstpakkerne har igennem årene været en stor succes, og vi arbejder på at få den nye udgave færdig sidst i marts.

Læs mere

"360° Brande" møde med de lokale politikere

"360° Brande" havde mandag d. 18/2-2019 møde med vores lokalpolitikere. Mødet blev holdt på Vandrehjemmet.

I mødet deltog Bo Kristensen (DF),  Kirsten York Helms (C), Henrik Kraglund og Lotte Stoltenborg (begge Fra fælleslisten).

Anne Ravn Bach (S) havde sendt afbud grundet barsel, og Carl Jensen (V) og Lars Lyhne (V) havde begge sendt afbud.

Læs mere

Nyt fra 360° Brande

Der er stor aktivitet i 360° Brande, og du kan her læse om hvilke ting udvalget bl.a. arbejder med for tiden.
Læs mere

Bestyrelsesmøde i Borger- & Aktivitetsudvalget

Bestyrelsen i Borger- & Aktivitetsudvalget afholdte mandag d. 26/11-2018 deres første møde, efter at foreningen blev stiftet d. 15/11.
Hele udvalgets bestyrelse var til stede til mødet, som blev afholdt hos Preben Sørensen, og efter en kort introduktion af de fremmødte, gik udvalget i gang med at tale om udvalgets fremtidige arbejdsopgaver.

Læs mere

Velkommen til Brande Citys nye hjemmeside

 På den stiftende Generalforsamling d. 15. november 2018 blev Brande City etableret som en samlende forening for hele Brande og omegn.
Hjemmesiden er p.t. stadig under opbygning, og vil løbende blive fyldt med indhold fra foreningen generelt, samt fra de individuelle udvalg.

Læs mere

Tegn et medlemskab af foreningen, og du er med!

Alle har mulighed for at være med i Brande City, og har muligheden for at bevæge Brande i en positiv retning.
Hvis du ønsker at være medlem i Brande City, kan du tage kontakt til en af personerne i det udvalg du ønsker medlemskab i.

Bliv medlem