Tilmelding

Brande City er den samlende forening for Brande, samt de omkringliggende landsbyer.

Brande er en fantastisk by, med en unik placering ved motorvej, jernbane og meget tæt på en international lufthavn. Vi har meget erhverv, et stort udvalg af kultur- og foreningsaktiviteter, og et varieret handelsliv.

Brande City arbejder for at forstærke sammenholdet og aktiviteterne i området yderligere. Vi har alle muligheder for at få en endnu bedre by - når vi står sammen. Og det gør vi!


Årets Ordinære Generalforsamling i Brande City,
sammen med et forrygende foredrag af Connie Svendsen 
Mandag d. 30. marts 2020 på Hotel Dalgas
 

Program for Foredrag og Ordinære Generalforsamling i Brande City
Mandag den 30. marts på Hotel Dalgas

Fra kl. 17:00 kan der købes Carvery Buffet, som består af kalveculotte - krydret svinekam - stegt kyllingebryst - kartoffelbåde og flødekartofler - pebersauce og estragonsauce og 2 slags blandet salat. Det hele for kun kr. 168,-/person. Der kan igennem aftenen købes øl og vin.

Kl. 18:45 - Et forrygende foredrag med Connie Svendsen - ” Det Lille Ekstra” - som vil blive leveret med en god portion humor og selvironi, samt en masse af sjove inspirerende  eksempler fra hverdagen. Alle kan lære ”Det Lille Ekstra”. Det er gratis, og smitter som en luftbåren virus. Produktionen stiger, sygefraværet falder, stress reduceres, teamwork forbedres og kommunikationen bliver bedre og hurtigere.

Kl. 20:15 - Pause. Der kan købes drikkevarer.

Kl. 20:30 - Generalforsamling. Dagsorden ifølge vedtægter.
Under eventuelt vil der blive præsentation af et spændende  projekt i midtbyen, som  Udviklings- & Planlægningsudvalget i Brande City har lavet, hvor man får åbnet fra Torvet og ned til Strømmen og Brande Å. Et flot og spændende projekt med  mange muligheder.

Foredrag og Generalforsamling er KUN for medlemmer af Brande City, men tilmelding er nødvendig. Der skal også tilmeldes til spisning - det er efter princippet "først til mølle", da der er begrænset antal pladser.

Tilmelding på mail til mail@brandecity.dk eller på tlf. 40104108.

Erhvervs, Detail og Forenings medlemmer må melde 2 personer til, men til Generalforsamling er der kun 1 stemme pr. medlemskab.

 

 Seneste videoer fra Brande City:
  

brande.dk

For generel information om Brande, og hvad der aktuelt sker i Brande, kan vi henvise til brande.dk, som er en portal, der samler en række praktiske oplysninger til nuværende såvel som kommende borgere i Brande.

Responsive image

Nyheder

Sponsorer