Tilmelding
Brande City arbejder for at få etableret en projekt i midtbyen, hvorved området omkring Torvet bliver forbundet mere med Artium og Brande Hallerne.

Nedenstående skitse er oplægget til videre diskussion og bearbejdning.

Hensigten er, at fjerne bygningen Storegade 34, hvorved der kan dannes en passage og trappenedgang til Strømmen.
Trappen er ikke bare ment som en almindelig trappe, men derimod at danne rammen for et område på "bagsiden" af bygningerne på Storegade.
Området kan så indeholde forskellige aktiviteter, cafeer, restauranter, en storskærm til f.eks. sportsbegivenheder, plateauer til afslapning og hygge, osv. Der er ikke noget der er fastlagt, men der er mange idéer.

Under alle omstændigheder, vil projektet give borgerne i Brande, og udefrakommende gæster, en stor oplevelse der kan være med til at sætte byen endnu mere på landkortet. Det skulle gerne blive en turistattraktion i sig selv, samtidig med at være et fantastisk sted for byens borgere.

I samme omgang forventer vi, at den nye fokus ned mod Strømmen, vil være med til at gøre det yderligere attraktivt at etablere nye boliger i området, hvor man kunne forestille sig nogle af de ældre - og ikke-bevaringsværdige - bygninger blev saneret til fordel for nye.

Vi har selvfølgelig meget fokus på at bibeholde den unikke stemning vi har i midtbyen, og vores ønske er at gøre denne endnu bedre, til glæde for alle borgere på alle alderstrin.For at se ovenstående skitse i fuld størrelse, kan filen hentes hér.

Nyheder

Sponsorer